Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Corona: Hvordan hjælper vi bedst?

Vi er alle i en uvant situation. Hos Danske Advokater er vi meget optaget af at hjælpe vores medlemmer så godt som muligt igennem corona-krisen. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du savner noget fra os, eller hvis du gerne vil drøfte brancherelevante spørgsmål med os.

 

Vi har samlet links til alle de relevante nyheder fra Danske Advokater om Corona-krisen nederst på denne side.

 

Vi vil samtidig gerne opfordre til at bruge Danske Advokaters LinkedIn-gruppe som en virtuel-erfaringsgruppe. Har du nogle erfaringer, du gerne vil dele med kollegaer, eller har du spørgsmål, du gerne vil drøfte i kollegialt regi, så gå på LinkedIn og find Danske Advokaters gruppe her.

 

Hvis du har nogle udfordringer, som du gerne vil have, at vi skal tage et kig på, så skriv til os på mail@danskeadvokater.dk.

 

Har du spørgsmål, du gerne vil drøfte, så ring til os jf. nedenstående:

 

År
Vælg år

1 2 3  Næste

Nyheder

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19