Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


28-02-2023
Advokat Søren Damgaard fylder 50 år den 4. marts

Det lå ikke i kortene, at Søren Damgaard skulle gå den akademiske vej. Hans far var håndværksmester på Vestsjælland, og der var ingen tradition for lange videregående uddannelser i familien. Ikke desto mindre blev Søren den første i familien til at læse på universitetet, da han i optimismens årti tjekkede ind på Aarhus Universitet for at læse jura i 1994.

 

I 1996 rejste Søren til University of Cambridge for at læse på deres sommerskole. Her møder han Ciara fra Irland, som også læser jura. Da Søren rejser hjem til Aarhus, holder han kontakten med Ciara. Langdistanceforholdet holder i et år, hvorefter Søren må tættere på Ciara. Han rejser retur til England og læser en Master of Laws (LLM) på University of Nottingham fra 1997-1998, hvorefter Ciara rejser med Søren tilbage til Danmark. Familien er efterfølgende blevet udvidet med tre børn.

 

I 1999 bliver Søren cand.jur. og starter som advokatfuldmægtig hos Dragsted Helmer Nielsen (i dag Bech-Bruun). Efter 2 år skifter han til Bruun & Hjejle, hvor han bliver advokat med speciale i fast ejendom.

 

I 2006 bliver Søren partner hos Bruun & Hjejle, som i 2010 introducerer et strategisk fokus, hvor fast ejendom er ét af tre fokusområder. Søren bliver en af de bærende kræfter og er instrumental i opbygningen af Bruun & Hjejles afdeling for fast ejendom, som i dag står for nogle af de mest højprofilerede og komplekse ejendomstransaktioner og udviklingsprojekter i Danmark. Fra 2014 til 2017 er Søren desuden managing partner i Bruun & Hjejle.

 

Søren har også i mange år beskæftiget sig med internationale skovinvesteringer, og senest er Søren indtrådt i advisory board for Scandinavian Homes, der er tiltænkt at spille en aktiv rolle i forbindelse med genopbygningen af Ukraine.

 

Privat dyrker Søren crossfit med sin gode ven og partner i Bruun & Hjejle, Søren Kopp, og værdsætter desuden at gå på jagt med både venner og forretningsforbindelser. Hjemme i Gentofte har han og Ciara stadig glæde af to hjemmeboende børn.

 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22