Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-02-2023
NJORD Law Firm gør Kaspar Bastian til ny partner

Skatteadvokat Kasper Bastian skal styrke NJORDs skatteteam. – Optagelsen af Kaspar Bastian understøtter vores strategi, der bl.a. har fokus på at styrke fagområder, hvor vi i forvejen er stærke, herunder skat, siger Connie Falkner, COO hos NJORD.

 

NJORD Law Firm føjer nu en ny partner til holdkortet - og det bliver en af de tungere af slagsen:

 

Advokat Kaspar Bastian, som er specialiseret i skatteproces, er fra 1. februar skiftet fra KLAR Advokater til NJORD Law Firm, hvor han indtræder som partner. Her skal han være med til at udbygge NJORDs skatteafdeling og styrke den faglige profil, så NJORD står endnu bedre rustet til at bistå kunder, der er endt i retssager eller andre tvister med skattemyndighederne.

 

Billedtekst: COO hos NJORD Law Firm, Connie Falkner, t.h., byder Kaspar Bastian, t.v., velkommen til NJORD og kontoret i indre København. - Vi er enormt glade for at kunne gøre Kaspar Bastian til en del af vores skatteteam, siger Connie Falkner.

 

- Kaspar kommer med en betydelig erfaring inden for det skattejuridiske, og han er meget kvalificeret og besidder en stor ekspertise i at håndtere bl.a. skattetvister. Han er respekteret og velrenommeret for sin høje faglighed, fortæller Connie Falkner, der er COO hos NJORD Law Firm.

 

- En del af vores strategi er løbende at styrke vores specialer, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste og mest dækkende kompetencer i branchen. Det er præcis, hvad vi gør ved at optage Kaspar. Kaspar er desuden en vellidt holdspiller, der helt sikkert vil bidrage til trivslen blandt partnerne og medarbejderne, og så er han næste generation i forhold til en del af vores partnere, uddyber Connie Falkner.

 

”Fingrene nede i sagerne”
Kaspar Bastian har de seneste ca. 20 år specialiseret sig i skatteområdet og før sin ansættelse hos KLAR Advokater håndteret en lang række af skattesager hos bl.a. Gorrissen Federspiel og Bech-Bruun.

 

Skal han selv – nødtvungent – sætte ord på sine styrker, fremhæver han ”et konstant højt fagligt niveau”, evnen til ”det lange, seje træk” og lysten til altid ”at have fingrene nede i sagerne”.

 

Baggrunden for skiftet til NJORD, forklarer han, hænger dels sammen med muligheden for at være med til at udvikle den skatteretlige del af forretningen og teamet af skatteadvokater, og dels muligheden for faglig sparring med ”fagligt stærke og dedikerede kolleger”.

 

- Jeg arbejder gerne i teams på sager, fordi man derved kan levere en stærkere ydelse til kunden, og så er det udviklende og spændende. Herudover ser jeg frem til at arbejde på en større platform og blive en del af et større brand, hvilket giver muligheder i forhold til markedsføring og at tiltrække nye klienter, siger Kaspar Bastian.

 

NJORD har 250 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Silkeborg, Aarhus, Roskilde, Tallinn, Riga og Vilnius og rådgiver inden for mere end 30 forretningsområder.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22