Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-03-2023
Director og advokat Pernille Høstrup Dalhoff fylder 50 år

Director og advokat i Kromann Reumert, Pernille Høstrup Dalhoff, fylder 50 år den 11. marts 2023. Pernille er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1999 og kan til februar 2024 fejre 25-års jubilæum hos Kromann Reumert.

 

Pernille beskæftiger sig primært med kapitalmarkedsret og selskabsret og har i sine 24 år hos Kromann Reumert rådgivet en lang række børsnoterede selskaber om både transaktioner og den børsretlige regulering. Hun bistår også børsnoterede selskaber med generalforsamlinger. Med sine mange år inden for området har Pernille opnået en specialistviden, som hun gør en dyd ud af at omsætte til praktisk rådgivning.

 

Pernille leder desuden Kromann Reumerts videnambassadører og er dermed ansvarlig for at fremme videnarbejdet på tværs af alle Kromann Reumerts juridiske specialer. Pernille har også bidraget til Kromann Reumerts pro bono-arbejde.

 

Privat er Pernille gift med Anders Dalhoff og de bor på Frederiksberg med deres tre børn på 16, 13 og 8 år. Fritiden bruger hun på familie, venner, rejser og litteratur.

 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22