Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


17-07-2023
Advokat og partner i DLA Piper Ulrik Bangsbo Hansen 50 år

Ulrik dimitterede fra Københavns Universitet i 1997, og efter en længere årrække hos Gorrissen Federspiel sluttede han sig i 2007 til det daværende LETT Advokatfirma, hvor han året efter blev udnævnt til partner. I 2017 fusionerede LETT med den internationale advokatvirksomhed DLA Piper, der i dag tæller mere end 10.000 ansatte på verdensplan.

 

Det internationale islæt passer godt til Ulriks mindset og karriere, hvor han har specialiseret sig i komplekse kontrakter og transaktioner. Blandt andre store sager rådgav Ulrik de danske pensionskasser ATP og PFA i forbindelse med en af de mest omtalte og komplicerede transaktioner i Danmark, nemlig pensionskassernes investering i Ørsted i fællesskab med Goldman Sachs.

 

Ulrik er opvokset i Emdrup og bor i dag i Dyssegård i Gentofte sammen med sine to døtre på 9 og 15 år. For 4 ½ år siden oplevede Ulrik sit livs krise, da han mistede sin hustru efter længere tids sygdom. Ulrik har efterfølgende formået at skabe gode rammer for sine døtre og sin karriere, hvor han særligt har fokus på Life Science sektoren. Ulrik står blandt andet i spidsen for DLA Pipers danske Life Science Sector Group, ligesom han sidder i en række bestyrelser inden for sektoren.

 

Ulrik er en erfaren maratonløber og gennemførte i år sit 16. løb til Copenhagen Marathon. Fødselsdagen bliver fejret med døtrene i byen Ohrid i Makedonien, som er familiens yndlingssted.

 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22