Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


20-07-2023
Partner Maria Holst Levin fylder 40 år

Partner og advokat i Kromann Reumert Maria Holst Levin fylder 40 år den 24. juli 2023. Hun er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2007, hvor hun startede sin karriere hos Kromann Reumert. Maria blev optaget som equity partner i Kromann Reumert den 1. januar 2020.

 

I 2019 blev Maria udvalgt til Berlingskes årlige liste over de 100 største talenter. Berlingske fremhævede hendes talent inden for M&A-processer samt hendes styrker som leder.

 

Maria har specialiseret sig inden for energisektoren og arbejder primært med M&A, energiret og kommercielle kontrakter. Hendes arbejde omfatter også ESG-forhold, og hun er co-head for Kromann Reumerts ESG-forretningsgruppe.

 

Maria har bl.a. opnået optagelse i Legal500 Energy som next generation partner, i 2022 vandt hun Client Choice Award inden for Energy & Natural Resources i Danmark og senest er hun optaget som Recommended lawyer i Who's Who Legal 2023 (Energy).

 

Maria er derudover formand for Danske Advokaters fagudvalg for Klima.

 

Maria er gift og har to børn på hhv. 8 og 12 år.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22