Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

IBA - en miniguide


International Bar Association (IBA) – en miniguide til hvorfor, hvad og hvordan?
 

Hvorfor deltage i IBA møder?

IBA-møderne giver dig som advokat en sjælden mulighed for at udbygge dit globale netværk. Men ud over den oplagte stærke forretningsmæssige grund til at deltage er der også faglige fordele. Du bliver blandt andet opdateret med den nyeste viden inden for dit fagområde og får kendskab til seneste trends i branchen. Derudover kan du optjene op til 25 efteruddannelsespoint. 

 

Vælg efter faglighed og fremtidige netværk

Antallet af deltagere er i sig selv et kvalitetsstempel og viser med tydelighed, at IBA-møderne er vigtige. Hvert år deltager mere end 6.000 advokater og jurister i løbet af de mere end 180 faglige sessioner, der årligt afholdes. Når du skal vælge, hvilke IBA-møder du vil deltage i, anbefaler vi, at du går målrettet efter dels fagligheden og dels de sociale funktioner, der er knyttet op på dit primære speciale. På den måde øger du sandsynligheden for, at du møder nogle af de samme mennesker igen, og grobunden for en videre dialog er større. Husk mange visitkort.

 

Hvad med de sociale arrangementer?

IBA arrangerer særskilte frokoster og middage med udgangspunkt i specialerne. Det kan være en god ide at deltage for at komme tættere på andre advokater med samme speciale som dig. Frokosterne er oftest baseret på mere generelle emner – såsom Law Firm Management, Women’s Interest Group og lignende. Og middagsarrangementerne er typisk baseret på mere juridiske specialer – herunder M&A, voldgift, miljø og lignende. Billetter skal købes særskilt.

 

Hvilke fordele får du adgang til via IBA?

IBA udpeger en række hoteller, som du kan få til en fordelagtig pris. Mange vælger at benytte sig af dem, og derfor anbefaler vi også, at du gør det. For det er en klar fordel at bo sammen med de øvrige deltagere, da det giver flere netværksmuligheder.

 

Book konferencen i god tid

IBA tilbyder en ”early bird”-registrering ved tidlig bookning – hvilket ofte er inden den 1. august.

 

Jo hurtigere, du tilmelder dig, jo flere arrangementer og receptioner inviteres du til. Det skyldes, at de arrangører, der ofte er advokatfirmaer, og som holder receptioner i forbindelse med konferencen, sender invitationer ud med udgangspunkt i deltagerlisten.

 

Hvilke seminarer og hvor længe?

På IBAs hjemmeside kan du få overblik over hele programmet og finde de faglige seminarer, der interesserer dig. Mange danskere vælger typisk at deltage fra søndag aften til torsdag/fredag. Mange udnytter også muligheden for at holde lidt ferie i forlængelse af mødet.

 

Hvem kan du tage med?

Nogle advokater vælger at tage deres samlever/ægtefælle med til IBA-møderne. Hvis du registrerer din samlever/ægtefælle, kan han/hun også deltage i de sociale arrangementer og åbningsceremonien. Der vil også være særskilte aktiviteter for samlevere/ægtefæller. Udover at aktiviteterne oftest er interessante og underholdende, kan det også være en mulighed for at etablere nye kontakter og udvide netværket.

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13