Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-08-29 09:30:00 2024-08-29 16:00:00 Europe/Copenhagen Forældrekøb med rådgivning, berigtigelse og de skattemæssige regler (ej tilmeldt) Forældrekøb med rådgivning, berigtigelse og de skattemæssige regler, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD3087 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Forældrekøb med rådgivning, berigtigelse og de skattemæssige regler

En gennemgang af et forældrekøb, de skattemæssige regler, gaver og  anfordringsgældsbreve.

OBS! Mulighed for online deltagelse


Udbytte: Du får en grundig gennemgang af et forældrekøb inkl. handlens dokumenter – og du vil blive godt klædt på til at kunne rådgive dine klienter såvel juridisk som skattemæssigt.


Kursusbeskrivelse

På dette kursus får du en gennemgang af et forældrekøb – lige fra indgåelse af købsaftalen – rådgivning, gennemgang af dokumenter, berigtigelse samt de skattemæssige regler, gaver og anfordringsgældsbreve.

Emner er bl.a.:

  • Indgåelse og gennemgang af købsaftalen og dokumenter
  • Advokatforbehold
  • Skattemæssige regler forældrelejlighed i virksomhedsskatteordningen
  • Salg af fast ejendom, der har været forældrelejlighed, herunder overdragelse indenfor +/- 15%
  • Berigtigelse, skøde, sikkerhed og udlejning i forhold til ejerforeningsvedtægter
  • Gaver – det skattemæssige
  • Anfordringsgældsbreve og afdrag på disse
  • Kort omkring refusionsopgørelse, frigivelse af købesummen og udarbejdelse af lejekontrakt.
     
Underviser
Jørgen Frausing

Jørgen Frausing

Senior Tax Manager


Jørgen Frausing har været ansat i TVC Advokatfirma siden 2010 og indgår i skatteafdelingen, der blandt andet beskæftiger sig med skatteproces, skatterådgivning og skattestrafferet. Jørgen arbejder primært med undervisning, markedsføring og rådgivning af revisorer. Tidligere har Jørgen været ansat som leder af afdelingen Bikuben/BG Banks egne skatteforhold, Skattekonsulent i Foreningen Registrerede Revisorer og leder af Info-revisions skatteafdeling. Jørgen har desuden været medlem af FSR’s skatteuvalg og har en betydelig undervisningserfaring.

Ulla Zurita

Ulla Zurita

Advokat, Partner


Ulla Zurita er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla rådgiver indenfor fast ejendom, herunder i bolig- og erhvervshandler. Ulla har endvidere meget stor erfaring med bl.a. tinglysning af vedtægter for ejerforeninger, samejeoverenskomster, pantebreve, adkomstdokumenter og diverse servitutter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Ulla er en af vore mest benyttede undervisere inden for fast ejendom og tinglysning.

Henvendt til

Kurset er målrettet fuldmægtige og advokater samt sagsbehandlere, der har brug for en gennemgang af en ejendomshandel som et forældrekøb – og på den måde også at få et større kendskab til de skattemæssige regler.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

29. aug. 2024 kl. 09:30 - 16:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

6 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00