Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


31-03-2020
Retshjælpsforsikring: Få et a conto-beløb

Danske Advokater har taget kontakt til Forsikring & Pension med ønsket om, at advokater, der har udskudte sager under retshjælpsforsikringen, kan få udbetalt et a conto-beløb under Corona-krisen. Det kan nemlig være alvorligt for advokatens likviditet, hvis advokaten allerede har lagt meget arbejde i sagen, som nu forsinkes i måske et helt år, fordi der normalt først afregnes med forsikringsselskabet, når sagen er slut.

 

Forsikring & Pension har nu bedt deres medlemmer om at imødekomme forespørgslen, hvilket fortjener ros. Vi opfordrer derfor medlemmer, der har sager under retshjælpsforsikringen, til at rette henvendelse til de pågældende forsikringsselskaber. Det har Børsen skrevet en artikel om, hvor Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, og advokat Jan Schøtt-Petersen fra Alliance Advokater udtaler sig.

Hvis du har abonnement på Børsen, kan du læse den her


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19