Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


30-10-2020
Få styr på både sikkerhed og GDPR, når du sender e-mails

Deltag i gratis webinar om sikker kommunikation med VIPRE den 18. november kl. 14:00 eller den 25. november kl. 10:00. Vi har flere løsninger inden for sikker mail som medlemsfordele, som vi anbefaler. Vi kan nu tilbyde et webinar, hvor VIPRE (tidligere Fusemail) præsenterer deres løsning.

 

Mange advokatvirksomheder ønsker en god og sikker kommunikation med klienter og samarbejdspartnere, som giver dem en sikkerhed for compliance. Der findes værktøjer, som sikrer, at advokatvirksomheden nemt får sikret sig optimalt. Det kan du få opfyldt med løsningen SecureMail og SecurePortal fra VIPRE.

 

I offentliggjorte rapporter fra Datatilsynet kan man se, at den hyppigste mailfejl er, at man har fået sendt en mail til den forkerte modtager. Faktisk udgjorde det over 70 % af anmeldelserne af brud på persondatasikkerheden i 4. kvartal 2019.

 

Se Datatilsynets rapport fra 20. februar 2020

 

Med VIPRE Send har I overblik over, hvem der er sat på som modtagere, og hvad der er vedhæftet. Du kan se produktet i funktion på webinaret.

 

Du kan vælge mellem to små gratis webinarer, hvor Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen sammen med Peter Åkerwall fra VIPRE giver dig en praktisk gennemgang heraf på 30 minutter.

 

Tilmeld dig webinar den 18. eller 25. november her 

 

Du kan læse mere om medlemsfordelen VIPRE hos Danske Advokater her

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21