Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


06-09-2021
Velbesøgt compliance-konference afholdt for første gang

Tirsdag den 31. august kunne Danske Advokater for første gang afholde konferencen Compliance-Dag, hvor omdrejningspunktet naturligvis var compliance i advokatvirksomhederne.

Omkring 100 deltagere lagde vejen forbi konferencen, som bød på indlæg fra bl.a. Advokatsamfundet om hvidvaskspecifikke tilsyn og fra Rådet for Digital Sikkerhed om risikovurdering i en GDPR-kontekst. Derudover havde deltagerne mulighed for at høre indlæg fra leverandører af nøje udvalgte compliance-løsninger, som kan gøre arbejdet lidt lettere på advokatkontorerne.

”Det var en fornøjelse at kunne samle så mange compliance-interesserede til vores konference. Der var et stort engagement fra de fremmødte, og det var med til at give en god stemning og en fagligt spændende dag for alle. Men emnet er langt fra uddebatteret, så vi forventer bestemt at kunne gentage succesen næste år med endnu en konference om compliance”, siger Steen Hermansen, digitaliseringschef i Danske Advokater.

Præsentationer fra dagen kan ses på konferencens hjemmeside.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21