Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


05-04-2022
Kom til konferencen Hvidvask, data og identitet den 28. april

Vores samarbejdspartner NewBanking Identity afholder heldagskonferencen "Hvidvask, data og identitet 2022" torsdag den 28. april i København. Som medlem kan du deltage til halv pris.

 

Generelt er der stor usikkerhed om, hvad de forskellige tilsynsmyndigheder forventer i praksis, når det kommer til overholdelse af hvidvaskloven. Hvilke data og hvilke risici er i fokus hos de enkelte myndigheder? Hvis vi som samfund er bedre til at forstå de forskellige risici, der er forbundet med de forskellige sektorer, vil vi så kunne opnå en mere effektiv indsats mod hvidvask?  

 

På konferencen kan du møde forskellige tilsynsmyndigheder og brancheforeninger, der deler deres erfaringer, så vi sammen bliver bedre til at forstå hinandens tilgang, brug af data mm. og vi kan imødekomme de stigende krav til bekæmpelse af hvidvask.

 

Da det er et fysisk arrangement, er antallet af pladser begrænset.

 

Som medlem af Danske Advokater får du 50 % rabat, hvis du tilmelder dig med koden VIPDANSKEADVOKATER.

 

Se programmet og tilmeld dig her

 

Du kan læse mere om vores favorable aftale med NewBanking Identity her.

  


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21