Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


20-06-2022
Ny medlemsfordel: Juridisk dokumentværktøj Proceedy Timeline

Danske Advokater præsenterer nu den første af flere aktuelle legal tech-løsninger. Det drejer sig om et nyt spændende digitalt værktøj fra virksomheden Proceedy, som med fordel kan bruges af mange i advokatbranchen, så I opnår en mere effektiv arbejdsgang, når I håndterer sagsmateriale.

 

Proceedy Timeline er et digitalt værktøj, som giver dig nemt og hurtigt overblik over hændelser og vigtige relationer i en hvilken som helst sag. Du kan blandt andet oprette tidslinjer og persongallerier. Skulle der komme nye informationer frem i sagen, kan du til enhver tid tilføje dem til Proceedy Timeline.

 

Proceedy Timeline giver dig desuden også mulighed for let at dele dine forberedelser med kolleger eller andre relevante parter.

 

Som medlem af Danske Advokater får du et fordelagtig tilbud på løsningen. Interesseret, så læs mere om løsningen her (kræver login).

 

Deltag i webinar den 28. juni

Bliv klogere på, hvordan du kan bruge værktøjerne i din arbejdsproces og deltag i Proceedys webinar tirsdag den 28. juni kl. 9:00.

Tilmeld dig webinaret her 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21