Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


15-11-2022
Boligejere står til at miste skatterabat

Mange boligejere har skatterabatter i deres ejendomsvurdering, men de forsvinder med det nye vurderingssystem. Derfor gælder det om at være opmærksom, for man har kun fire uger til at gøre anskrig, skriver DR Nyheder.

 

”Det er selvsagt en konkret vurdering, hvorvidt en ejendom skal have et nedslag i ejendomsvurderingen. Det gjaldt både i det gamle system, og det gælder også i det nye system. Det er derfor ikke betryggende, hvis Vurderingsstyrelsen blot har fjernet de gamle nedslag uden en vurdering af, hvorvidt forholdene, der begrundede et nedslag i første omgang, fortsat er til stede”, siger advokat Thomas Booker, der er medlem af Danske Advokaters fagudvalg for skatteret.

 

Han kommer derfor med et godt råd til boligejerne:

 

”Rådet til alle ejendomsejere er derfor at undersøge, om der tidligere har været meddelt et nedslag i ejendomsvurderingen, som i den nye ejendomsvurdering er fjernet. Hvis det forhold, der begrundede nedslaget i det gamle system, fortsat er til stede, er der en formodning om, at ejendommen også i det nye system bør have et nedslag.”


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19