Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


19-09-2023
Få MitID Erhverv til virksomhedens udenlandske medarbejdere

20-09-2023 Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at de grundet tekniske vanskeligheder er nødsaget til at udsætte idriftsættelsen af den funktionalitet i MitID Erhverv, der skal gøre det muligt for udenlandske medarbejdere uden et dansk CPR-nummer at få MitID Erhverv. Ny dato for idriftsættelse forventes at blive 24. september.

 

Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at virksomheder fra torsdag den 21. september kan give deres udenlandske medarbejdere uden dansk CPR-nummer en erhvervsidentitet i MitID Erhverv, så de ligesom danske medarbejdere kan agere digitalt i offentlige selvbetjeningsløsninger på vegne af virksomheden. 

 

Det forudsætter, at medarbejdere uden et dansk CPR-nummer forinden har fået et privat MitID. Og det kan de allerede få nu. Det private MitID kan medarbejderen anvende til at aktivere sin erhvervsidentitet i MitID Erhverv efter den 21. september.

Læs mere på MitID Erhverv i deres nyhed ”Organisationer med udenlandske brugere”

 

Brug for hjælp med overgangen til MitID Erhverv?
Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen vejleder dig gerne om overgangen til MitID Erhverv og håndtering af rettighedsstyring på Minretssag.dk. Steen kan kontaktes på she@danskeadvokater.dk og telefon 33 43 70 21.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21