Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-11-20 09:30:00 2024-11-20 16:00:00 Europe/Copenhagen Digital Tinglysning – Få styr på tinglysningserklæringerne (ej tilmeldt) Digital Tinglysning – Få styr på tinglysningserklæringerne, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID&PageNum=9&ProductID=PROD3018 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V. Udskriv

Digital Tinglysning – Få styr på tinglysningserklæringerne

Dette kursus har fokus på tinglysnings- og afgiftserklæringer i forbindelse med tinglysning af adkomster, pant og servitutter.

OBS! Mulighed for online deltagelse.


Udbytte: Underviserne vil gå i dybden med diverse erklæringer, hvor også forskelle fra den ene erklæring til den anden gennemgås. På den måde får kursisten et godt overblik over erklæringerne i praksis og med henvisning til diverse love og bekendtgørelser. Dette kendskab er med til at sikre, at anmelderen bruger den/de korrekte erklæringer – og dermed kan undgå fristlysninger eller afvisninger.


Kursusbeskrivelse

Dette kursus har fokus på tinglysnings- og afgiftserklæringer i forbindelse med tinglysning af adkomster, pant og servitutter. Underviserne vil gå i dybden med diverse erklæringer, hvor også forskelle fra den ene erklæring til den anden gennemgås. På den måde får kursisten et godt overblik over erklæringerne i praksis og med henvisning til diverse love og bekendtgørelser. Dette kendskab er med til at sikre, at anmelderen bruger den/de korrekte erklæringer – og dermed kan undgå fristlysninger eller afvisninger.

Underviserne vil på samme kursus komme ind på seneste nyt i forbindelse med den seneste opdatering af tinglysning.dk samt erklæringer m.v. i forbindelse med ejerforeningsvedtægter.

Kurset vil være såvel praktisk som juridisk orienteret.

Underviser
Brian Pedersen Veie

Brian Pedersen Veie

Sekretariatschef/juridisk chef


Brian Pedersen er sekretariatschef i Tinglysningsretten og er en af de personer, der ved mest om digital tinglysning. Derfor er han også en meget benyttet underviser.

Ulla Zurita

Ulla Zurita

Advokat, Partner


Ulla Zurita er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla rådgiver indenfor fast ejendom, herunder i bolig- og erhvervshandler. Ulla har endvidere meget stor erfaring med bl.a. tinglysning af vedtægter for ejerforeninger, samejeoverenskomster, pantebreve, adkomstdokumenter og diverse servitutter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Ulla er en af vore mest benyttede undervisere inden for fast ejendom og tinglysning.

Henvendt til

Dette kursus henvender sig til sekretærer, juridiske assistenter, sagsbehandlere og andre der arbejder med tinglysning.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

20. nov. 2024 kl. 09:30 - 16:00

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V.

6 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00