Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-11-12 09:30:00 2024-11-12 15:30:00 Europe/Copenhagen Digital tinglysning - Opdatering (ej tilmeldt) Digital tinglysning - Opdatering, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID&PageNum=9&ProductID=PROD3170 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Digital tinglysning - Opdatering

Seneste nyheder indenfor bl.a. adkomstdokumenter, pantstiftelser, servitutter, vedtægter, skifteretsattester, bygninger på lejet grund og meget mere.


Kursusbeskrivelse

På dette opdateringskursus vil underviserne gennemgå alt nyt og relevant indenfor adkomstdokumenter, pantestiftelser, servitutter, vedtægter, skifteretsattester, bygninger på lejet grund og meget mere. Dels går vi tæt på diverse nyere afgørelser fra landsretten, dels går vi online for at vise de udfordringer, der kan være i udvalgte anmeldelsestyper med fokus på håndteringen af disse. 

Underviserne vil bl.a. have fokus på de udfordringer, der er i forbindelse med tinglysning af fravigelser af normalvedtægten og servitutter for ejerforeninger, herunder oprettelse af korrekte roller m.v. 

Mange brugere har udfordringer med bygninger på lejet grund, hvorfor også dette emne vil blive gennemgået på kurset. 

Vi gennemgår udvalgte dokumenter tinglyst med frist og dokumenter, der er blevet helt eller delvist afvist, og hvorledes vi kan håndtere disse.

Godkendt af Danske BOLIGadvokater.

Underviser
Brian Pedersen Veie

Brian Pedersen Veie

Sekretariatschef/juridisk chef


Brian Pedersen er sekretariatschef i Tinglysningsretten og er en af de personer, der ved mest om digital tinglysning. Derfor er han også en meget benyttet underviser.

Ulla Zurita

Ulla Zurita

Advokat, Partner


Ulla Zurita er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla rådgiver indenfor fast ejendom, herunder i bolig- og erhvervshandler. Ulla har endvidere meget stor erfaring med bl.a. tinglysning af vedtægter for ejerforeninger, samejeoverenskomster, pantebreve, adkomstdokumenter og diverse servitutter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Ulla er en af vore mest benyttede undervisere inden for fast ejendom og tinglysning.

Henvendt til

Advokatsekretærer, juridiske assistenter, sekretærer og sagsbehandlere m.m. med forudgående kendskab til emnet.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

12. nov. 2024 kl. 09:30 - 15:30

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

6 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00