Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-09-05 09:30:00 2024-09-05 15:30:00 Europe/Copenhagen Digital tinglysning med fokus på adkomstdokumenter (ej tilmeldt) Digital tinglysning med fokus på adkomstdokumenter, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD3173 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Digital tinglysning med fokus på adkomstdokumenter

Matrikulære adkomster, ejendomsdomme, navneændringer, auktionsskøder og andre relevante adkomstdokumenter tillige med påtegninger.


Kursusbeskrivelse
På dette kursus vil de to erfarne undervisere tune skarpt ind på oprettelse og tinglysning af diverse adkomstdokumenter og påtegninger til disse.

Underviserne kommer endvidere ind på seneste nyt inden for tinglysning og afgifter i forbindelse hermed.

Vi gennemgår bl.a.:
  • Udstyknings- og arealoverførselsskøder
  • Ejendomsdom
  • Navneændring
  • Auktionsskøder
  • Anden adkomst
  • Bodeling
  • Mageskifte
  • Skifteretsattest – som skøde eller skifteretsattest ægtefælle
  • Påtegninger: rådighedsindskrænkende, aflysninger
Kursisterne vil få fif og gode råd undervejs. Kurset er praktisk orienteret krydret med relevant jura og de seneste landsretsafgørelser.
Underviser
Brian Pedersen Veie

Brian Pedersen Veie

Sekretariatschef/juridisk chef


Brian Pedersen er sekretariatschef i Tinglysningsretten og er en af de personer, der ved mest om digital tinglysning. Derfor er han også en meget benyttet underviser.

Ulla Zurita

Ulla Zurita

Advokat, Partner


Ulla Zurita er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla rådgiver indenfor fast ejendom, herunder i bolig- og erhvervshandler. Ulla har endvidere meget stor erfaring med bl.a. tinglysning af vedtægter for ejerforeninger, samejeoverenskomster, pantebreve, adkomstdokumenter og diverse servitutter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Ulla er en af vore mest benyttede undervisere inden for fast ejendom og tinglysning.

Henvendt til

Målgruppen er sagsbehandlere og advokatfuldmægtige, der arbejder med tinglysning og har brug for et mere indgående kendskab til tinglysning af adkomstdokumenter, herunder juraen bag.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

5. sep. 2024 kl. 09:30 - 15:30

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

6 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00