Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2025-04-24 09:00:00 2025-04-24 16:00:00 Europe/Copenhagen Strategi og strategisk udvikling (ej tilmeldt) Strategi og strategisk udvikling, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3052 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Strategi og strategisk udvikling

Få indsigt og værktøjer om strategi og strategisk udvikling, så du kan levere en helhedsorienteret og proaktiv rådgivning til dine klienter.


Udbytte: Du lærer at identificere og rådgive om strategiske udviklingsmuligheder, hvilket styrker din position som en kompetent og betroet sparringspartner i forbindelse med klientens strategiudvikling.


Kursusbeskrivelse

På kurset arbejder vi med at finde svarene på det centrale spørgsmål, som enhver advokatvirksomhed bør stille sig selv: Hvordan arbejder vi med strategi og strategiudvikling i en branche, som er under forandring?


Du bliver introduceret til teori og praktiske værktøjer, der klæder dig på til at analysere og rådgive dine klienter om strategi og strategisk udvikling. Med din nye viden styrker du din juridiske rådgivning og sparring med klienten om strategi og strategiudvikling.


Du går hjem fra kurset med en værktøjskasse fyldt med konkrete værktøjer, som du kan bruge direkte i din rådgivning. Det omfatter bl.a.:

  • Strategiens 5 P’er
  • Markedsstrategier på forskellige markeder
  • Strategisk parathed
  • Kundestrategier

Modulet er relevant for dig, som har interesse for strategi og strategiudvikling. Uanset om du rådgiver om strategi under konkrete forhandlinger, udvikler en strategisk ramme for konkurrencemæssige fordele eller rådgiver om strategi i lyset af juridiske, økonomiske og forretningsmæssige realiteter, er dette kursus noget for dig.


Kurset er en del af uddannelsen, Forretningsorienteret Klientrådgivning. Du kan læse mere om uddannelsen og tilmelde dig de øvrige moduler her.


Undervisningsform
Kurset er designet til at imødekomme din travle hverdag, og derfor foregår undervisningen som blended learning. Det vil sige, at forberedelsen til kurset finder sted online, mens den fysiske undervisning finder sted i vores moderne undervisningslokaler på Vesterbrogade i København.

Underviser
Thomas Ritter

Thomas Ritter

Professor of Market Strategy and Business Development, DEPARTMENT OF STRATEGY AND INNOVATION


Thomas Ritter er professor i markedsstrategi og forretningsudvikling ved Copenhagen Business School. Han har udviklet modeller og værktøjer for at analysere en virksomheds strategi og dens forretningsmodel samt til at opnå bedre kundeforståelse og optimale kunderelationer. Hans arbejde er publiceret i førende videnskabelige tidsskifter (f.eks. Industrial Marketing Management, Journal of Produkt Innovation Management og Journal of Business Venturing) og i anerkendte erhvervsmedier (f.eks. Harvard Business Review, California Management Review, MIT Sloan Management Review). Thomas underviser på CBS Bestyrelsesuddannelser, MBA programmer og Executive Master programmer, og han er rådgiver til virksomheder vedrørende strategi og forretningsudvikling.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige, juridiske konsulenter og andre, der vil styrke deres rådgivningskompetencer inden for strategi og strategisk udvikling.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

24. apr. 2025 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00