Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2025-05-06 09:00:00 2025-05-06 16:00:00 Europe/Copenhagen Forretningsudvikling og -modeller (ej tilmeldt) Forretningsudvikling og -modeller, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3053 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Forretningsudvikling og -modeller

På dette kursus lærer du at levere en bedre, mere helhedsorienteret og proaktiv rådgivning om forretningsudvikling og -modeller til fordel for dine klienter.
 

 


Udbytte: Vi arbejder med at finde svarene på det centrale spørgsmål, som enhver advokatvirksomhed bør stille sig selv: Hvordan opretholder vi vækst og konkurrencefordele i en branche, som er under forandring?


Kursusbeskrivelse

Mange advokatvirksomheder fokuserer på deres kerneforretning og glemmer derfor at udvikle sig rettidigt. I et øget liberaliseret marked for juridisk rådgivning og med ankomsten af AI og legal tech vil en statisk virksomhed, som opererer i en dynamisk verden, miste konkurrencefordele over tid. Derfor er det afgørende, at advokathusene udvikler deres organisation og ikke mindst udvikler nye forretningsområder i tæt samspil med deres klienter.


Kurset giver dig ny viden om forretningsudvikling og -modeller samt tendenser i markedet. Med din nye viden styrker du din juridiske rådgivning og sparring med klienten om udvikling og optimering af forretningen.


Du går hjem fra kurset med en værktøjskasse fyldt med konkrete værktøjer, som du kan bruge direkte i din rådgivning. Det omfatter bl.a.:

  • Industri-/markedsanalyse
  • Kundebeskrivelse og -typer
  • Analyse af klientens konkurrenter
  • Model til analyse af styrker og svagheder (SWOT) samt redskab til prioritering af handlingsmuligheder (TOWS)
  • Forretningsmodel til analyse af hhv. produktions- og servicevirksomheder
  • Value Net og PARTS til brug for forandringsmuligheder.

 
Kurset er en del af uddannelsen, Forretningsorienteret Klientrådgivning. Du kan læse mere om uddannelsen og tilmelde dig de øvrige moduler her.


Undervisningsform
Kurset er designet til at imødekomme din travle hverdag, og derfor foregår undervisningen som blended learning. Det vil sige, at forberedelsen til kurset finder sted online, mens den fysiske undervisning finder sted i vores moderne undervisningslokaler på Vesterbrogade i København.

Underviser
Mogens Bjerre

Mogens Bjerre

Lektor på Institut for Afsætningsøkonomi på Copenhagen Business School (CBS)


Mogens Bjerre, erhvervsforsker og ph.d., er lektor på Institut for Afsætningsøkonomi på Copenhagen Business School (CBS) siden 2005. Inden da arbejdede Mogens som management konsulent i mere end 10 år. Mogens har skrevet adskillige bøger om bl.a. franchising, mærkevarebegrebet, trade marketing, key account management, strategisk relationsmarkedsføring og organisationers købsadfærd. Seneste skud på stammen er Morgendagens Salg & Salgsledelse samt Sales Governance. Han underviser på CBS’ MBA-uddannelser, HD Strategisk Salg & Marketing. Derudover er han bestyrelsesmedlem i en række virksomheder og fonde.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige, juridiske konsulenter og andre, der vil styrke deres rådgivningskompetencer inden for forretningsudvikling og -modeller.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

6. maj. 2025 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00