Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2025-05-27 09:00:00 2025-05-27 16:00:00 Europe/Copenhagen Virksomhedsøkonomi og regnskabsforståelse (ej tilmeldt) Virksomhedsøkonomi og regnskabsforståelse, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3057 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Virksomhedsøkonomi og regnskabsforståelse

Få viden og værktøjer til at yde en bedre, mere helhedsorienteret og proaktiv rådgivning gennem indsigt i klientens økonomi og regnskaber.


Udbytte: Kurset er skræddersyet til dig, der ønsker at forbedre din rådgivning gennem en dybere forståelse af virksomhedsøkonomi og regnskaber og dermed klientens økonomiske handlerum.


Kursusbeskrivelse

Styrk din juridiske rådgivning med en bedre indsigt i økonomi og regnskab. Du lærer at kombinere din juridiske viden med en dybere forståelse for din klients økonomiske rammer. Det gør dig i stand til at sparre med klienten om muligheder for at udvikle og optimere forretningen. Du får indsigt i teori og værktøjer, der er med til at øge værdien af din rådgivning og optimere resultaterne for dine klienter.
 
Du går hjem fra kurset med en værktøjskasse fyldt med konkrete værktøjer, som du kan bruge direkte i din rådgivning. Det omfatter bl.a.:

  • Viden om indtægts, omkostnings- og likviditetsbegreber
  • Forskellige lønsomhedsbegreber og deres betydning for klientens virksomhed
  • Sammenhængen mellem resultat, likviditet og balance
  • Forskellige regnskabsopstillinger og deres styrker og svagheder
  • Brugen af nøgletal
  • Regnskabsanalyse.

Kurset er relevant for dig som har interesse for virksomhedsøkonomi og regnskabsforståelse.
 
Kurset er en del af uddannelsen, Forretningsorienteret Klientrådgivning. Du kan læse mere om uddannelsen og tilmelde dig de øvrige moduler her.
 
Undervisningsform
Kurset er designet til at imødekomme din travle hverdag, og derfor foregår undervisningen som blended learning. Det vil sige, at forberedelsen til kurset finder sted online, mens den fysiske undervisning finder sted i vores moderne undervisningslokaler på Vesterbrogade i København.

Underviser
Carsten Rohde

Carsten Rohde

Institutleder og Professor ved Institut for Regnskab


Carsten Rohde, ph.d., er institutleder og professor ved Institut for Regnskab og Revision, Copenhagen Business School. Han har publiceret flere artikler og bøger om opbygning og anvendelse af såvel traditionelle som strategiske økonomi- og ledelsesstyringssystemer. Carsten har en omfattende erfaring fra praksis gennem rådgivning af og samarbejde med et stort udvalg af virksomheder af forskellig type, størrelse, branche og ejerform.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige, juridiske konsulenter og andre, der søger en bredere værktøjskasse og mere indgående viden om virksomhedsøkonomi og regnskabsforståelse.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

27. maj. 2025 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00