Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-09-24 09:00:00 2024-09-24 17:00:00 Europe/Copenhagen Skilsmisseret A-Z (ej tilmeldt) Skilsmisseret A-Z, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3118 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Skilsmisseret A-Z

Synes du det er sjovt at være med til at skabe helhedsløsninger? At rådgive personligt, hvor mange faktorer spiller ind - ikke kun de juridiske? På kurset får du en praktisk gennemgang af advokatens arbejde fra start til slut i en skilsmissesag. Alt det, du ikke kan læse dig til.


Udbytte: Du bliver klædt på til at håndtere skilsmissesager på egen hånd. Bagefter har du mulighed for at deltage i et netværk.


Kursusbeskrivelse

Du lærer at håndtere en skilsmissesag på egen hånd.
Kurset giver dig svar på de praktiske spørgsmål, du skal forholde dig til i din skilsmisserådgivning, de praktiske ekspeditioner, kommunikation med andre advokater, myndigheder m.v.
Vi gennemgår bl.a.:

  • Opstart af sagen og møde med klienten
  • Fri proces, bekræftelse af opdraget, m.v.
  • Samlivsophævelse og de umiddelbare konsekvenser for bolig, økonomi, skat og folkeregisteradresse m.v.
  • Deling af fællesboet - hvordan, ,hvad indgår og hvad indgår ikke - registrering og vurdering
  • Bodelingsoverenskomst/-aftale indgået mellem ægtefæller i forbindelse med skifte
  • Særlige aftaler
  • Salær og sagens afslutning

Når du rådgiver private inden for familie- og arveret, skal du kunne sætte dig ind i klientens økonomiske og personlige forhold, s du ved hjælp af love, regler og praksis finder den løsning, der passer bedst til din klient.
Undervisningen vil være praktisk orienteret.

Underviser
Lone Brandenborg

Lone Brandenborg

Advokat


Lone Brandenborg er specialist indenfor familie- og arveret. Lone er aut.bobestyrer ved skifteretten i Glostrup og bistår også ved private skifter. Lone er beskikket som forsvarer ved Københavns Byret og Østre Landsret. Lone forestår også fondsadministration. Endelig holder Lone Brandenborg mange foredrag og kurser om arv og testamente herunder for Finansforbundet. Lone Brandenborg underviser i skilsmisseret på kurser arrangeret af Danske Advokater.

Lotte Borg Jørgensen

Lotte Borg Jørgensen

Partner, advokat


Lotte er specialist indenfor familie-arveret og dødsbobehandling. Lotte er aut. bobestyrer ved skifteretten i Hillerød, og kan også bistå ved private skifter. Lotte har stor erfaring indenfor bodelinger og er autoriseret bobehandler ved skifteretten i Hillerød. Lotte er medlem af danske familie advokater og danske arverets advokater.

Henvendt til

Advokatfuldmægtige, yngre advokater eller jurister med lidt eller intet kendskab til området, som ønsker at kunne håndtere skilsmissesager på egen hånd

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

24. sep. 2024 kl. 09:00 - 17:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

8 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00