Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-12-09 09:00:00 2024-12-09 16:00:00 Europe/Copenhagen Ferieloven (ej tilmeldt) Ferieloven, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3151 MBK Kursuslokaler - Pilestræde 61, 1. sal, 1112 København K Udskriv

Ferieloven

Få et solidt og fuldt opdateret overblik over ferieloven, og bliv i stand til at tackle det nye feriesystem med samtidighedsferie og ferielovens mange problemstillinger.


Udbytte: Den mangeårige model med forskudt ferie er erstattet af samtidighedsferien, som grundlæggende ændrer det danske feriesystem. Kurset ’Ferieloven’ giver dig redskaber til at løse de mange både forudsete og uforudsete problemstillinger, der fortsat opstår i det nye feriesystem.


Kursusbeskrivelse

På kurset får du:

  • indblik i de vigtigste ferieregler og et solidt greb om reglerne
  • eksempler og hands-on-opgaver, som giver dig klare, konkrete anvisninger på, hvordan du tackler de mange nye problemstillinger, som ferieloven giver anledning til.


Kurset holdes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Underviser
Jan Vinge Rasmussen

Jan Vinge Rasmussen

Chefkonsulent


Jan er chefkonsulent hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og har været dybt involveret i arbejdet med den nye ferielov og arbejder dagligt med de fortolkningsspørgsmål, som loven giver anledning til. Jan er desuden medforfatter til bogen ’Ferieloven’, som er den mest omfattende fremstilling af feriereglerne.

Peter Salling Petersen

Peter Salling Petersen

Chefkonsulent


Peter er chefkonsulent hos Djøf og beskæftiger sig dagligt med ansættelses- og arbejdsretlige sager. Han har en fortid i Feriekontoret og har i mange år beskæftiget sig med håndtering af ferieretlige sager. Peter har holdt talrige kurser om ferieloven.

Henvendt til

Du arbejder med HR-jura, personaleadministration, løn eller compliance i en privat eller offentlig virksomhed. Du er fx HR-konsulent, virksomhedsjurist eller advokat.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

9. dec. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

MBK Kursuslokaler
Pilestræde 61, 1. sal
1112 København K

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00