Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-11-04 09:00:00 2024-11-04 16:30:00 Europe/Copenhagen Forskelsbehandling i ansættelsesretten (ej tilmeldt) Forskelsbehandling i ansættelsesretten, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3161 MBK Kursuslokaler - Pilestræde 61, 1. sal, 1112 København K Udskriv

Forskelsbehandling i ansættelsesretten

Få praktiske redskaber til at håndtere udfordringer i dit arbejde med forskelsbehandlingslovene.


Udbytte: Indblik i, hvilke praktiske og principielle problemer du kan møde i dit arbejde med forskelsbehandlingslovene, værktøjer til at håndtere de problemer og tid til at drøfte problemstillingerne. 


Kursusbeskrivelse

På kurset får du overblik over de forskellige forskelsbehandlingslove, som er centrale for personaleadministrationen, og du får en bred gennemgang af de begrænsninger i ledelsesretten, som de forskellige forskelsbehandlingslove medfører. Kurset fokuserer særligt på ligeløn, ligebehandling og forskelsbehandling, handicapområdet og chikane, herunder sexchikane.

Dagen giver dig indsigt i:

  • ligebehandlingsloven
  • lov om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet
  • vurderingen og håndteringen af chikane, mobbe- og - sexchikanesager
  • personaleadministrative tiltag, som du bør gennemføre, hvis du vil - undgå tvister
  • den delte bevisbyrde – en udfordring til dokumentation af saglige kriterier.
     

Kurset udbydes i samarbejde med Djøf Kurser og Uddannelse.

Underviser
Signe Rydahl Werming

Signe Rydahl Werming

Senioradvokat


Signe Rydahl Werming er senioradvokat hos Horten og rådgiver offentlige myndigheder og organisationer samt danske og internationale virksomheder om alle aspekter indenfor arbejds- og ansættelsesretten både i forholdet mellem arbejdsgiver og den enkelte medarbejder og vedrørende kollektive overenskomster. Hun beskæftiger sig endvidere med rådgivning om ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med forskels- og ligebehandling. Hun rådgiver også om arbejdsmiljø og erstatningsret uden for kontrakt og er desuden fast skribent til Karnovs nyhedsbrev Arbejdsmiljø ABF og HR-Guide. Særligt er hun specialiseret i behandling af arbejdsskadesager og patientskadesager.

Kristine Friis Nolsø

Kristine Friis Nolsø

Advokat


Kristine er advokat hos Rambøll Danmark og har mere end 15 års erfaring med rådgivning om alle aspekter inden for arbejds- og ansættelsesretten. Hun har stor erfaring med håndtering af vanskelige personalesager, herunder fratrædelsesaftaler, samt internationale ansættelsesforhold og virksomhedsoverdragelse. Kristine har også beskæftiget sig med ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med forskels- og ligebehandling, offentlig ansættelsesret, udarbejdelse af og rådgivning om incitamentsordninger samt tvisteløsning.

Henvendt til

​​​​​​​Du er HR-medarbejder, leder eller medarbejder i en faglig organisation eller en arbejdsgiverorganisation. Du kan også være advokat.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

4. nov. 2024 kl. 09:00 - 16:30

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

MBK Kursuslokaler
Pilestræde 61, 1. sal
1112 København K

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00