Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-10-08 09:30:00 2024-10-08 16:30:00 Europe/Copenhagen Tillidsbaseret rådgivning og klientrelationer (ej tilmeldt) Tillidsbaseret rådgivning og klientrelationer, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3172 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Tillidsbaseret rådgivning og klientrelationer

På dette kursus sætter vi fokus på tillidsforholdet mellem rådgiver og klient og udforsker både konsekvenserne af tillid, og hvordan man opbygger og bevarer tilliden.

Kurset er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 7 kursuspoint.

 


Udbytte: På kurset lærer du at vedligeholde og styrke tillidsforholdet med klienter gennem hele deres sag for at sikre den bedst mulige repræsentation og øge sandsynligheden for et positivt resultat.


Kursusbeskrivelse

Troværdig og tillidsvækkende rådgivning er ikke kun vigtigt for din succes som advokat og rådgiver, men også af afgørende betydning for klientens værdi af din rådgivning. Men ofte bliver arbejdet med at skabe tillid i klientrelationen enten misforstået, overset eller ignoreret.

Hvis du vil yde indflydelse og dermed skabe størst mulig værdi for klienten, skal du sørge for at skabe tillid til dine råd og anbefalinger. Det kræver, at du i højere grad bevæger dig fra rollen som juridisk specialist til en rolle som minder mere om en forretningsmæssig sparringspartner for dine klienter. Det betyder blandt andet, at du i din rådgivning skal opnå en mere holistisk forståelse for klienten og dennes komplekse situation og sagsforløb.

Det er op til dig at skabe den tillidsbaserede klientrelation, hvor der er tillid til dig og de anbefalinger, som du giver.

Kursets opbygning:
For at skærpe overførbarheden og anvendelsen af kursets indhold i deltagernes klientrådgivning, indeholder kurset både teoretisk og praktisk indhold, herunder rollespil og gruppediskussioner for at sikre en effektiv læring og forståelse af de præsenterede emner.

På kurset lærer du blandt andet:

  • At forstå betydningen af tillid mellem rådgiver og klient og dens indflydelse på sagens succes.
  • At identificere konsekvenserne af manglende tillid, og hvordan det kan påvirke kommunikation, repræsentation, tidsforbrug og sagens resultat.
  • At opdage fordelene ved at have en høj grad af tillid, herunder forbedret kommunikation, hurtigere sagsbehandling, forbedret opgavevaretagelse og bedre resultater til gavn for klienten.
  • At tilegne dig praktiske teknikker og metoder til at opbygge tillid og tættere samarbejde med udgangspunkt i juridisk faglighed.
  • At vedligeholde og styrke tillidsforholdet med klienter gennem hele deres sag for at sikre den bedst mulige repræsentation og øge sandsynligheden for et positivt resultat.


Målet er at inspirere til de situationer, hvor fuldmægtige og advokater med fordel kan accelerere opbygningen af tillid og stærkere relationer til gavn for klienten og kontoret.

Kurset er forhåndsgodkendt til 7 kursuspoint.

Vil du vide mere om tillidsbaseret rådgivning? Så læs vores artikel om emnet her

Underviser
Martin C. Hansen

Martin C. Hansen

Konsulent


Martin C. Hansen har undervist tusindvis af advokater og jurister i Danmark siden 2006, herunder flere år som underviser hos Danske Advokater samt i virksomhedstilpassede forløb hos Paul Schmidt/Kammeradvokaten, Bech-Bruun, Kromann Reumert, Horten, Accura, Lund Elmer Sandager, Lett, Sirius, EY, KPMG, samt interne jurister hos DSB og SKAT (UFST). Martin er uddannet økonom på CBS og repræsenterer eksklusivt konceptet The Trusted Advisor i hele Skandinavien via konsulentfirmaet Ethos Consulting.

Henvendt til

Kurset henvender sig til 3. års fuldmægtige og advokater, der vil øge værdien af deres rådgivning og bidrage til, at kontoret bygger tættere og mere værdiskabende relationer hos klienterne.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

8. okt. 2024 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00