Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-11-05 09:00:00 2024-11-05 16:00:00 Europe/Copenhagen ESG i byggeriet (ej tilmeldt) ESG i byggeriet, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3216 Djøf Møde & Event - Nørre Voldgade 106, 5., 1358 København K Udskriv

ESG i byggeriet

Bidrag til en mere bæredygtig og ansvarlig byggesektor, hvor du arbejder både med compliance og værdiskabelse.


Udbytte: Kurset er designet til at give dig en dybdegående forståelse for ESG inden for byggesektoren. Du bliver rustet til at navigere i kompleksiteten af ESG-rapportering og bidrage til en mere bæredygtig og ansvarlig byggesektor.


Kursusbeskrivelse

På kursusdagen får du overblik over kravene til ESG-rapportering og de specifikke standarder inden for bygge- og anlægssektoren. Du kommer igennem grundbegreberne for bæredygtigt byggeri, og vi ser på en række byggerirelaterede ESG-temaer og de juridiske udfordringer og løsninger.

Dagen giver dig indsigt i:

  • ESG-grundbegreber og deres indvirkning på byggesektoren
  • tendenser og udfordringer for bæredygtighed
  • ESG-regulering og -standarder, fx compliance, rapporteringskrav og sanktioner
  • identifikation af ESG-parametre i byggeprojekter, både de miljømæssige, de sociale og de styringsmæssige
  • metoder og værktøjer til dataindsamling og analyse af relevante ESG-data og verificering af performance
  • de særlige juridiske udfordringer med fx ansvar og forsikring, genanvendelse af nye eller uprøvede materialer og metoder, udbudsretlige forhold og greenwashing
  • kommunikation og stakeholder engagement i rapporteringen
     

Kurset holdes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Underviser
Henrik Ingeman Nielsen

Henrik Ingeman Nielsen

Kontraktchef


Henrik er kontraktchef hos Enemærke & Petersen og har oparbejdet en stor erfaring inden for byggeriet. Han har praktisk erfaring med de stigende kontraktuelle krav til brug af nye bæredygtige løsninger i byggeriet, og han kender de nye krav om ESG-rapportering, som byggeriets parter bliver mødt af.

Kim Ørnstrup Rasmussen

Kim Ørnstrup Rasmussen

Partner, advokat (L)


Kim er partner i SIRIUS Advokater og beskæftiger sig dagligt med byggeri og anlæg, hvor han rådgiver bygherrer, tekniske rådgivere og entreprenører. Kim har specialiseret sig inden for byggeriet, og han har særlige kompetencer og viden inden for rammerne for bæredygtigt byggeri og ESG-rapportering.

Kira Kolby Christensen

Kira Kolby Christensen

Advokat


Kira bistår en række små og store organisationer med implementering og løbende compliance inden for GDPR og finansiel regulering (bl.a. hvidvask og PSD2). Hun rådgiver desuden om governance-strukturer til brug for compliance inden for ESG, jf. bl.a. CSRD-direktivet og CSDD-direktivet, ligesom hun bistår med implementering og administration af WB-ordninger.

Henvendt til

Du er fx jurist, advokat, bæredygtighedsansvarlig, projektleder eller ingeniør eller har en anden faglig baggrund inden for byggesektoren.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

5. nov. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 6.750,00

Medlemspris: kr. 5.750,00

Priser er ekskl. moms

 

Djøf Møde & Event
Nørre Voldgade 106, 5.
1358 København K

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00