Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2025-11-18 09:00:00 2025-11-18 16:00:00 Europe/Copenhagen Specialmodul om mediation af konflikter i ansættelsesforhold (ej tilmeldt) Specialmodul om mediation af konflikter i ansættelsesforhold, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3249 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Specialmodul om mediation af konflikter i ansættelsesforhold

Målet med specialmodulet er at sætte fokus på mediation af konflikter i ansættelsesforhold samt de udfordrende situationer, der kan opstå under en mediation. Du vil få kendskab til de særlige kendetegn ved ansættelsesforhold og træne, hvordan konflikterne medieres mest effektivt. 
 


Udbytte: På kurset vil du få kendskab til de særlige kendetegn ved konflikter i ansættelsesforhold, konflikter før og efter ansættelsesforholdets opsigelse og parternes typiske interesser og bekymringer. Du vil få kendskab til håndtering af samarbejdskonflikter i grupper og håndtering af udfordrende situationer


Kursusbeskrivelse

På specialmodulet vil vi gennemgå, hvad der typisk kendetegner de konflikter, der opstår under ansættelsen og i forbindelse med ansættelsesforholdets ophør. Vi vil gennemgå de faktorer, der ofte er afgørende for, om parterne vil forlige sagen eller ej. Vi vil gennemgå håndteringen af samarbejdskonflikter i større grupper, og hvad det betyder for mediationen, herunder brugen af formøder, struktureringen af processen etc. Og så vil vi træne udvalgte faser i mediationsprocessen samt håndtering af typiske problemstillinger. Endelig vil vi gennemgå, hvordan du får fremdrift i processen, når situationen bliver fastlåst, og der ikke er bevægelse i forhandlingerne. 

Partner i Accura Advokatpartnerselskab, Morten Langer, er gæsteunderviser på kurset.


Priser
Har du gennemført Danske Advokaters mediatoruddannelse i 2024 kan du deltage på dette specialmodul uden beregning. Bemærk venligst, at deltagelse uden beregning kun er gældende for ét af de i alt fire specialmoduler.

Har du gennemført mediatoruddannelsen i 2023 eller tidligere, kan du deltage til en reduceret pris på 2.500 kr. ekskl. moms.

Standardpriserne er følgende:

  • Medlemspris: 4250 kr.
  • Pris ikke-medlem: 5250 kr.

OBS. Ved tilmelding vil din pris blive beregnet manuelt. Du vil derfor modtage din tilmeldingsbekræftelse indenfor få hverdage efter din tilmelding.

Underviser
Finn Lænkholm

Finn Lænkholm

Mediatoradvokat


Formand for Danske Mediatoradvokater og retsmægler ved domstolene; ejer af Lænkholm Mediation og advokat (H) i IDA; tilknyttet Mediationsinstituttet og Voldgiftsnævnet som mediator og mægler. Finn Lænkholm har gennemført over 300 sager som mediator, og har dertil stor erfaring som oplægsholder og underviser i mediation, forhandling og konfliktløsning.

Henvendt til

Kurset henvender sig til både uerfarne og erfarne mediatorer, der ønsker at styrke deres evner til at mediere i ansættelsesforhold.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

18. nov. 2025 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00