Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


02-04-2020
Brancherapport: Hvordan ser fremtidens advokat ud?

Ligesom mange andre brancher går advokatbranchen en fremtid i møde, der i høj grad byder på forandringer. Men i hvilken retning vil branchen bevæge sig? Hård konkurrence, samfundssind eller den usikre verden - eller en kombination? Og hvilken rolle får legaltech? Netop disse spørgsmål sætter vi lige nu fokus på i en række workshops over hele landet, der særligt henvender sig til små og mellemstore advokatfirmaer.

 

”De forandringer, der ligger forude, påvirker udover driften f.eks. også rekruttering og måden, man skaffer nye kunder på. Her har langt de fleste af de store advokathuse allerede strategier på plads, hvor de mindre advokatkontorer og fællesskaber opererer på nogle andre præmisser. På vores workshops får man som mindre virksomhed lov til at forholde sig aktivt og mere strategisk til fremtiden”, siger Dorte Carlsson, der er medlems- og kursuschef hos Danske Advokater.

 

Vi kommer gerne ud og afholder workshop igen, når der er mulighed for det.

Læs hele artiklen her

Læs brancherapporten her


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19