Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-11-2022
Har du styr på dine kursuspoint?

Ved udgangen af december slutter den treårige periode for mange, og det er tid til at indberette de obligatoriske efteruddannelseslektioner til Advokatsamfundet. Er du en af dem, der mangler kursuspoint? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Danske Advokater. Vi tilbyder en lang række fagjuridiske kurser og uddannelser af kortere og længere varighed med de bedste undervisere.

 

Som medlem af Danske Advokater får du op til 20 % rabat på din tilmelding. Og når du vælger et kursus eller en uddannelse hos os, sikrer du, at pengene bliver i branchen – til gavn for dig og branchen.

 

Har du brug for hjælp til at planlægge dit kursus-efterår, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kursusteam.  Er du i tvivl om noget, står vi klar til at hjælpe.

 

Vil du holde dig opdateret om vores kursusudbud? Så husk at tilmelde dig vores kursusnyhedsbrev. Det udkommer en gang om ugen og giver dig relevant information om nye og aktuelle kurser og uddannelser.

Tilmeld dig her

Se alle vores aktuelle kurser og uddannelser her  


Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00