Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


23-09-2022
Ny formand for Danske Advokater

Advokat Jesper Rothe er blevet valgt som ny formand for brancheforeningen Danske Advokater, hvor han har siddet i bestyrelsen i de sidste fire år.

 

”Jeg er meget glad for den tillid, som mine kolleger i branchen har vist mig. Retssikkerhed og advokaternes rammevilkår er afgørende for mig. Derfor vil jeg lægge stor vægt på, at advokater fortsat skal være uafhængige, da uafhængigheden er en forudsætning for, at kunderne kan være sikre på, at advokaten alene har deres interesser for øje. Jeg vil helt overordnet arbejde for, at borgernes og erhvervslivets retssikkerhed bliver styrket”, understreger han og tilføjer:

 

”Vi skal stå vagt om retssikkerheden med vores faglighed og vise, at vi er en samfundsnyttig og samfundsansvarlig branchen. Vi skal derfor være en vigtig stemme i den retspolitiske debat og være med til at sikre lovkvaliteten, for det går ofte for stærkt på Slotsholmen”.

 

Til daglig er Jesper Rothe partner i Bech-Bruun, hvor han bl.a. rådgiver om virksomhedsoverdragelser og selskabsret. Desuden har han en række bestyrelsesposter og er næstformand i pressenævnet. Jesper Rothe har møderet for Højesteret.

Se den nye bestyrelse her

Se det nye repræsentantskab her

 


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19