Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


19-12-2022
Kom tættere på de jurastuderende med Jurafabrikken

Danske Advokaters studentersektion - Jurafabrikken – giver alle Danske Advokaters medlemmer mulighed for på forskellige måder at komme tættere på potentielle medarbejdere. Det kan være via deltagelse på Jurafabrikkens arrangementer, markedsføring af jeres virksomheder via Jurafabrikkens kanaler eller på karrieremessen i Aalborg.

 

Markedsføring af din virksomheds studenterrettede initiativer

Én gang årligt kan alle Danske Advokaters medlemmer markedsføre deres egne studenterrettede arrangementer via Jurafabrikkens platforme, hvad enten det drejer sig om faglige arrangementer, karrierenetværk, mentorprogrammer eller lignende. På den måde kan jeres budskaber komme direkte ud til de 6.700, der følger Jurafabrikken på Facebook, de 2.500 følgere på Instagram og 2.200 følgere på LinkedIn.

 

Deltag i Instagram-stafetten

Jurafabrikken genstarter i det nye år sin ”Instagram-stafet”, hvor advokater og fuldmægtige viser Jurafabrikkens følgere, hvordan en arbejdsuge kan se ud på deres advokatkontor. Er I interesserede i, at jeres virksomhed bliver vist på instagram-stafetten, så send en mail til Sebastian på svv@danskeadvokater.dk. Da jurafabrikkens formål også er at vise alsidigheden i branchen, forbeholder vi os retten til at udvælge virksomheder og rækkefølgen, der vises på en måde, der bedst lever op til dette mål.

 

Rekruttering via Advojob.dk

Advojob er advokatbranchens jobportal og medlemsvirksomheder kan opslå studenterjobs til en helt særlig medlemspris på 500 kr. ekskl. moms. pr. jobannonce.

 

Det er også muligt på Advojob at finde de studerendes CV’er. Advojob har ca. 15.000 besøgende om måneden og giver branchen mulighed for, hurtigt og nemt, at få og finde de helt rigtige kandidater.

 

Om Jurafabrikken:

Jurafabrikken er Danske Advokaters studentersektion og er et landsdækkende netværk for jurastuderende drevet af fire forskellige bestyrelser i studiebyerne København, Aarhus, Odense og Aalborg. Bestyrelserne arrangerer faglige foredrag, workshops og lignende om advokatbranchen rundt om i landet. For eksempel er arrangementet ”Menneskeretten inden og uden for Danmark” med advokat Knud Foldshack blevet holdt for studerende ved Københavns Universitet. Jurafabrikken Odense har holdt ”Fem nedslag i straffesager”med advokat René Offersens. I efteråret afholdt Jurafabrikken i Aalborg ”kontorcrawl”, hvor de studerende kunne besøge lokalområdets advokatkontorer og Jurafabrikken i Aarhus inviterede til oplægget ”Jura og Tech”, hvor advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten fortalte om legal tech.

 

Vil du høre med om Jurafabrikken, er du meget velkommen til at skrive til Sebastian på svv@danskeadvokater.dk


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19