Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-12-2022
Gode takter i regeringsgrundlaget

Danske Advokaters formand, Jesper Rothe, ønsker til lykke til den nye regering og ser frem til et godt samarbejde.

 

”Der er absolut gode takter i det nye regeringsgrundlag. Det er positivt, at regeringen vil have fokus på høringsfrister. En forbedret lovkvalitet og ordentlige høringsfrister er helt afgørende. Det er også sundt at udstyre hastebehandlede lovforslag med en solnedgangsklausul”, lyder det fra Danske Advokaters formand.

 

Han hæfter sig også ved, at: ”Regeringen ønsker at styrke retsstaten og dens grundlæggende principper og vil derfor nedsætte en ekspertgruppe, der skal gennemføre en analyse af Justitsministeriets ressort”.

 

”Danske Advokater medvirker meget gerne i en sådan ekspertgruppe, for det er uhyre vigtigt, at vi får styrket borgernes og virksomhedernes retssikkerhed, og det gør vi kun ved at styrke de grundlæggende retsstatsprincipper”, siger Jesper Rothe og tilføjer:

 

”Jeg noterer mig også med tilfredshed, at der er fokus på de alt for lange ventetider hos domstolene. Der er nok at tage fat på i forhold til at få styrket retssikkerheden, og vi ser frem til et godt samarbejde”.

 


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19