Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-01-2020
advokatKODEKS-rapport 2019 på gaden

Advokatbranchen har i den seneste tid været vidne til en voldsom debat om advokatens rolle. Et middel til at få en grundig dialog om advokatbranchen er at give omverdenen indblik i, hvad vi laver. Det gøres for eksempel med advokatKODEKS-ordningen, som er en platform til at kommunikere med omverdenen om det arbejde, vi som advokatvirksomheder gør i det daglige. I rapporten kan du få et overblik over, hvordan de medlemsvirksomheder, der har tilsluttet sig advokatKODEKS-ordningen, konkret arbejder med de fem værdier: Åbenhed, social ansvarlighed, håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere, mangfoldighed og diversitet.

 

Med offentliggørelse af 2019 udgaven af advokatKODEKS-rapporten udtaler formand for Danske Advokater, Jørgen Kjergaard Madsen, ”Med denne anden advokatKODEKS-rapport kan vi se forbedringer på alle dimensioner i kodekset siden den sidste rapport, og forhåbningen er, at denne nye rapport vil inspirere flere virksomheder til at blive en del af kodekset og inspirere de nuværende medlemmer til nye spændende initiativer til glæde for advokatbranchen og samfundet som sådan.”

Læs 2019-rapporten


Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13