Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


24-01-2020
Schultz Legal Research: Hvordan skal indholdet være?

Danske Advokater har længe ønsket sig mere konkurrence på markedet for juridisk informationssøgning. Men det skal være en god løsning og én, der opfylder advokatbranchens behov. Det vigtigste er derfor, at Schultz Legal Research kommer til at have det rigtige indhold og kan løse kerneopgaven, som er at levere juridisk informationssøgning. Hvis indholdet ikke er det rigtige, er det underordnet, hvad løsningen har af ekstra features – om den så kan lave kaffe eller svejse under vandet.

 

Det er netop her, Danske Advokater og fagudvalgene kan byde ind og fortælle, hvad der skal til for, at løsningen opfylder netop de behov, som advokatbranchen har. Og forhåbentligt opfyldes samtidig både virksomhedsjuristernes, forsikringsadvokaternes og statens behov.

 

Danske Advokater og Schultz har derfor i løbet af den sidste måned inviteret samtlige Danske Advokaters fagudvalg til workshops for at finde svaret på ”hvad er vigtigt inden for jeres speciale?”.

 

Der er store forskelle ift., om specialet er procedure, GDPR, konkurrenceret, miljø- eller boligret. For ønskerne til EU-lovgivning og afgørelser, administrativ praksis, kommentarer eller historik er vidt forskellig. Behov og ønsker afdækkes på workshopsne, og nogle af ønskerne kan opfyldes – andre ikke. Eller i hvert fald ikke til lanceringen i efteråret. Men da løsningen hele tiden skal forbedres og forfines og tilrettes til branchens skiftende behov - så er der masser af input til den fortsatte videreudvikling.

 

De først tilbagemeldinger fra fagudvalgene er positive. De er tilfredse med, hvad de har set indtil videre. Daniel Barry, partner hos Plesner og medlem af Danske Advokaters fagudvalg for konkurrenceret bemærker; "På baggrund af de oplysninger om løsningen, som vi har fået præsenteret, ser den rigtig spændende ud. Blandt andet vil løsningen indeholde nogle innovative funktioner, der kan gøre det mere effektivt at søge i forarbejder og nemmere at få overblik over lovændringer end ved brug af eksisterende løsninger."

 

Men løsningen kan altid blive bedre, og både Danske Advokater og Schultz er altid interesserede i at få nye ideer til, hvad der kunne gøre løsningen endnu bedre for den fremtidige bruger.

 

Har du ønsker til funktioner, indhold, eller andet til Schultz Legal Research, er du velkommen til at sende en mail med dine forslag til enten Danske Advokater uwk@danskeadvokater.dk eller Schultz lkb@schultz.dk.


Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13