Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


18-03-2020
Danske Advokater og fjernundervisning

I øjeblikket befinder Danmark og arbejdsmarkedet sig jo i en helt særlig situation, som ingen af os har prøvet før. De fleste af os i advokatbranchen forsøger på bedste vis at passe vores arbejde hjemmefra samtidig med andre gøremål som f.eks. børnepasning.

 

For advokater er der jo fortsat også et krav om efteruddannelse, der skal passes. Vi har valgt at udbyde nogle af vores kurser som fjernundervisning for, at du kan få din efteruddannelse hjemme fra din bolig og ikke skal stresse over at nå dine kursuspoints, når Danmark åbner igen. Vi er dog meget opmærksomme på, at ikke alle har syv timer uforstyrret til rådighed, og derfor reviderer vi indholdet i kurserne og ser, hvordan vi kan strukturere tiden bedre og måske over to dage, men af kortere varighed, så det kan passes ind i dit hjemmekontor.

 

Vi arbejder på højtryk på at omlægge kurser i starten af april og holder vores medlemmer løbende opdateret på vores hjemmeside og i nyheds- og kursusmails. Hvis du ikke allerede modtager vores kursus- elle nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Hvis du har spørgsmål til fjernundervisning, er du velkommen til at kontakte Marie Schmidt Sørensen på tlf. 33 43 70 15 eller mss@danskeadvokater.dk.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19