Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


20-03-2020
Mød dine klienter virtuelt

Når du ikke kan mødes med klienterne, kan virtuelle møder være hensigtsmæssige for at have en synlig dialog.

 

Som advokat er du vant til at mødes med dine klienter på kontoret. Dette er jo desværre ikke muligt i denne tid. Et oplagt alternativ til et møde ansigt til ansigt er at mødes virtuelt, men lever mulighederne op til GDPR, eller risikerer du at invitere en hacker ind?

 

Der er mange forskellige muligheder for et videomøde, bl.a. Facetime, Hangout, Messenger, Skype, Teams.

 

Generelt er der styr på sikkerheden i disse programmer. Der er dog en ekstra kvalitet og sikkerhed, hvis du benytter de udbydere, der tilbyder professionelle løsninger frem for at vælge de gratis versioner.

 

Danske Advokater kan godt anbefale at benytte f.eks. Facetime og Hangout til almindelige samtaler med klienter. Har du behov for at drøfte følsomme eller fortrolige oplysninger, anbefaler vi, at du sikrer dig med en professionel løsning, hvor du har dokumentation for, at sikkerheden er i orden.

 

Af sikkerhedshensyn er det desuden altid vigtigt, at du logger af løsningen, når dit møde er slut.

 

Har du behov for rådgivning om virtuelle møder, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på tlf. 33437021 eller she@danskeadvokater.dk.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21