Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


23-03-2020
Ekstraordinær god kursusløsning i en ekstraordinær situation for Danmark

Brug tiden på advokatkurser online nu og vælg et fysisk kursus, når Danmark er tilbage til normalen.

 

Danske Advokater og ADVOkurser.dk er gået sammen om at tilbyde medlemmer hos Danske Advokater en ekstraordinær god kursusløsning i en ekstraordinær situation for Danmark.

 

Som medlem hos Danske Advokater kan du lige nu købe ubegrænset adgang i et helt år til mere end 80 advokatkurser og 260 kursuslektioner på ADVOkurser.dk og samtidig få et gavekort til ét valgfrit fysisk 1-dagskursus hos Danske Advokater, når Danmark åbner op igen.

 

Prisen er i alt kun 8.388 DKK ekskl. moms for et års Premium medlemskab hos ADVOkurser.dk og et valgfrit 1-dagskursus hos Danske Advokater (normalpris er 12.288 ekskl. moms).

 

Dette tilbud gælder kun for nye medlemmer af ADVOkurser.dk.

Se tilbuddet hos ADVOkurser her

 

Her kan du også prøve løsningen gratis i en måned. Du skal blot være opmærksom på, at et prøvemedlemskab giver fuld adgang til alle kurser, men ingen kursusbeviser. Kursusbeviser for kurser gennemført under prøvemedlemsskab udstedes ved tegning af årsabonnement.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19