Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


17-07-2020
Tech-tarium 2020 afholdes den 1. oktober

Vi har de sidste måneder været nødsaget til at se tiden an pga. den aktuelle situation med Covid-19. Den aktuelle åbningsplan i Danmark giver os nu plads til igen at planlægge større arrangementer hos Danske Advokater, og vi glæder os til at mødes med jer medlemmer igen.

 

Legal Tech-konferencen Tech-tarium afholdes den 1. oktober 2020

Det bliver igen en heldagskonference med inspirerende indlæg og mulighed for at se spændende Legal Tech-løsninger fra en række leverandører til advokatbranchen.

 

Programmet er ikke helt på plads endnu, men der vil være spændende indlæg om formiddagen og tre samtidige spor med leverandører om eftermiddagen. Undervejs er der gode muligheder for at netværke på tværs med både kollegaer og leverandører. Vi slutter dagen af med den sidste vidensdeling til lidt god forplejning i gårdhaven. Lyder det godt? Så reserver dagen nu!

 

Tech-tarium 2020 er forbeholdt personer i advokatvirksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater.

Tilmeld dig her, hvor du også løbende kan følge med i programmet.

 

Har du forslag til indlægsholdere eller leverandører, som kan være relevante deltagere, er du meget velkommen til at kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på tlf. 33 43 70 21 eller mail she@danskeadvokater.dk.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21