Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


29-06-2020
Ny medlemsfordel: Hvidvaskcompliance-værktøjer

Danske Advokater har indgået et nyt samarbejde med to leverandører, CLA Reply og Creditro. Deres løsninger har fokus på at gøre hvidvaskkontrol af klienter nemmere at administrere.

 

Mange advokatvirksomheder oplever, at det er både udfordrende og tidskrævende at håndtere dette kontroltjek af nye klienter. En del håndterer dette med manuelle arbejdsgange.

 

Der findes en række forskellige leverandører, der har udviklet online løsninger med fokus på antihvidvask (AML) ved nem oprettelse, kontrol og løbende overvågning af klienter.

 

Den ene løsning, vi har valgt til jer, er fra firmaet CLA Reply, som tilbyder en nem og integrerbar løsning til hvidvaskcompliant kundeforhold på få minutter.

Du kan læse mere om deres løsning og din medlemspris her (kræver login)

 

Den anden løsning er "KYC-AML” fra Creditro, som tilbyder jer en platform, der gør det nemt og enkelt at overholde hvidvaskningsloven.

Du kan læse mere om deres løsning og din medlemspris her (kræver login)

 

Har du spørgsmål til vores nye medlemsfordele, er du meget velkommen til at kontakte Steen Hermansen på tlf. 33 43 70 21 eller mail she@danskeadvokater.dk.

 

Danske Advokater har i 2020 etableret et nyt hvidvasknetværk. Er du interesseret i at vide mere, så skriv til medlems- og kursuschef, Dorte Carlsson, dca@danskeadvokater.dk.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21