Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


28-07-2020
Udvalg om retshjælp og fri proces nedsat

Justitsminister Nick Hækkerup (S) har udpeget ni medlemmer til et udvalg, der skal undersøge reglerne om fri proces og retshjælp. Jacob Waage, dommer i Østre Landsret, bliver formand.

Læs mere her

 

Bestyrelsesmedlem i Danske Advokater, Karsten Høj, har fået sæde i følgegruppen til arbejdsgruppen. Han udtaler i den forbindelse:

 

”Det er for mig en uforståelig beslutning, at advokatbranchen ikke er repræsenteret i selve arbejdsgruppen. Vi ved jo om nogen, hvordan disse ordninger fungerer i praksis – eller rettere ikke fungerer, for der er en del ting, der bør forbedres. Helt generelt ser vi desværre mere og mere, at Slotsholmen lukker sig om sig selv og ikke inddrager relevante brancher, og det er en skam, for det giver i min optik en bedre lovgivning, hvis man hører virkeligheden. Når det nu er sådan; ser jeg som medlem af følgegruppen frem til et godt samarbejde om at skabe bedre retshjælp for dem, der har brug for det. Der har i mange år været talt og talt, nu er det tid til, at der sker noget. Når staten ikke ønsker at betale for mere og bedre retshjælp, vil jeg arbejde hårdt for, at den private retshjælpsforsikring udvides.”


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19