Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


09-10-2020
Advokatsamfundet indfører et særligt og skærpet hvidvasktilsyn

Når Advokatsamfundet i efteråret 2020 gennemfører den ordinære tilsynsrunde, sættes der samtidig gang i et nyt særskilt tilsyn med advokaters overholdelse af hvidvaskreglerne. Det nye hvidvasktilsyn bliver dermed et tilsyn specifikt møntet på at styrke indsatsen for, at advokater efterlever reglerne om hvidvask. Samtidig vil der i tilsynet også være fokus på at støtte og vejlede til at rette op på eventuelle mindre problemer, der måtte være i de procedurer, der skal overholdes efter hvidvaskreglerne. Hvidvasktilsynet vil i 2020 blive gennemført i de større advokathuse i forbindelse med et ordinært tilsyn. Konkret indebærer hvidvasktilsynet, at der vil blive udtaget flere sager, og flere advokater vil komme igennem tilsynet.

 

Du kan læse mere om Advokatsamfundets nye særlige hvidvasktilsyn her

 

Gratis webinar om hvidvask

Danske Advokater samarbejder med Creditro om deres KYC (kend din kunde) software, som hjælper dig til automatisk at overholde hvidvaskningslovens bestemmelser om kundekendskabsprocedure.

 

Oplev hvidvaskekspert, advokat Jakob Dedenroth Bernhoft give en gennemgang af de nyeste regler inden for hvidvaskområdet, især med fokus på de skærpede krav.

Læs mere om webinaret og din medlemsfordel

 

Se aktuelle hvidvaskkurser her.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19