Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


18-12-2020
Konkurrencerådet kommer med advokatanalysen den 14. januar

På et virtuelt pressemøde den 14. januar kl. 9.00 vil Konkurrencerådet offentliggøre sin konkurrenceanalyse af advokatbranchen. Det meddeler Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i en pressemeddelelse.

 

”Vi har haft mange og grundige drøftelser i bestyrelsen, repræsentantskabet og fagudvalg. Vi har afgivet et meget langt og fyldestgørende høringssvar, så vi er helt klar til at tage debatten. For os er advokaters uafhængighed og beskyttelsen af klienternes retssikkerhed helt central. Vi ser frem til at tage dialogen med politikerne og justitsministeren, som jo er ansvarlig for lovgivningen, der regulerer advokatbranchen”, siger Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19