Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


25-01-2021
Danske Advokater søger tre nye medarbejdere

Vi har brug for flere dygtige hænder og søger netop nu en vicedirektør, en kursusudviklingskonsulent og en juridisk konsulent.


Danske advokater er i gang med en transformation med fokus på at skabe øget værdi for medlemmer og kunder, og hvor vi hver dag arbejder på at forbedre omdømme og udvikling af branchen. Det er afgørende for vores eksistens, at vores medlemmer og kunder er tilfredse, og at vores ydelser bidrager til, at de kan drive sunde advokatvirksomheder.


Derfor mangler vi tre dygtige medarbejdere.
 

Vicedirektør
Vi søger en leder med juridisk baggrund til at stå i spidsen for Danske Advokaters afdeling for Policy og Viden. Afdelingen er én af to afdelinger i Danske Advokaters nye struktur, og du vil sammen med den anden vicedirektør og den adm. direktør udgøre Danske Advokaters daglige ledelse.

Se den ledige stilling her


Kursusudviklingskonsulent
Vi søger en ny kollega, som har lyst til at udvikle kurser, uddannelser og netværk til advokatbranchen. Det bliver din opgave at tilrettelægge og udvikle vores netværks- og kursusforretning og sikre, at vi fortsat har de bedste tilbud til advokatbranchen.

Se den ledige stilling her

 

Juridisk konsulent

Vi søger en ny kollega, som vil bidrage til at udvikle Danske Advokaters arbejde med at sikre indflydelse på lovgivningen og fornuftige rammevilkår for at drive advokatvirksomhed.

Se den ledige stilling her

 

Ansøgningsfristen for alle tre stillinger er den 10. februar, og vi forventer at holde samtaler i uge 7 og 8.


Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | 33 43 70 10 | pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. 

 

Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse. Derudover er han som adm. direktør involveret i en lang række af Danske Advokaters projekter og opgaver. 

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag. 

Læs mere…

33 43 70 10