Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


02-02-2021
Gratis webinar: Få indsigt i fupmails på 45 minutter

I de seneste uger har Danske Advokater været ude og advare mod phishing. Har du svært ved at følge med og forstå, hvad risikoen ved fupmails helt præcis er?

 

Danske Advokater afholder i samarbejde med IT-sikkerhedsfirmaet CSIS et gratis webinar torsdag den 11. februar kl. 15:00, hvor du på 45 minutter kan få indsigt i den stigende trussel, der er fra IT-kriminelle.

 

Vores digitaliseringschef Steen Hermansen byder velkommen med en kort orientering om omfanget af den aktuelle phishing mail, hvorefter Jan Kaastrup, CTO og Partner i CSIS, som har studeret dette fænomen de sidste to år, vil give dig indblik i rigtige sager og hjælpe dig til at forstå og beskytte din advokatvirksomhed mod denne aktuelle og stigende trussel.

 

Tilmelding kan ske her 

 

Se seneste nyhed om ”Ondsindet phishing har ramt brugerne af Microsoft 365”

 

Har du spørgsmål om fupmails og andre IT-sikkerhedsmæssigt relaterede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på mail she@danskeadvokater.dk eller tlf. 33 43 70 21.

 

Se også Rådet for Digital Sikkerhed - Sådan undgår du phishing


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21