Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


22-04-2021
Velkommen tilbage på vores fysiske kurser og uddannelser

Vi er rigtig glade for, at vi fra den 10. maj endelig kan byde jer velkommen på vores kurser, som nu igen afholdes fysisk. Det gælder både kurser i vores egne lokaler (Valencia) og alle vores kurser og uddannelser rundt i hele landet.

Rabat på kurser
Det fejrer vi med en særlig genåbningsrabat til alle ansatte i vores medlemsvirksomheder, som tilmelder sig et kursus eller en uddannelse, der afholdes inden 30. juni 2021. Frem til 17. maj 2021 får du 20% rabat på medlemsprisen på alle kurser, der afholdes inden sommerferien, og tilmelder du dig en uddannelse, får du i stedet et gratis heldagskursus med i købet. Se betingelserne længere nede på siden.

Corona-forholdsregler
Vi sørger naturligvis for, at alle forholdsregler bliver taget i forhold til afstand mv. Dette gælder også fremvisning af gyldigt coronapas ved ankomst, så du kan trygt møde op.

Vi følger fortsat forsamlingsforbuddet, og derfor vil der være et begrænset antal fysiske pladser på hvert kursus. Er du allerede tilmeldt et kursus, vil du få direkte besked, hvis der er en udfordring i forhold til dette.

Vil du hellere deltage online, er det muligt på de fleste af de kurser, vi afholder i vores egne lokaler på Vesterbrogade 32 i København. Du skal blot ved tilmelding skrive i kommentarfeltet, at du ønsker at deltage online.

Betingelser

  • Der gives 20% rabat på medlemsprisen på alle kurser, som afholdes inden den 30. juni 2021
  • Der gives ét gratis heldagskursus med i købet ved tilmelding til en uddannelse med opstart inden den 30. juni 2021. Der kan vælges frit blandt vores heldagskurser i 2021. Du vil blive kontaktet direkte i forbindelse med valg af dit gratis kursus
  • For at opnå genåbningsrabatten skal du tilmelde dig inden den 17. maj 2021
  • Opnåelse af den ekstra kursusdag og de 20% rabat gælder kun for medlemmer af Danske Advokater
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilskudsordninger fra f.eks. specialforeninger


Her kan du se alle kurser og uddannelser, der afholdes inden sommerferien


Benedikte Havskov Hansen
Benedikte Havskov Hansen | Vicedirektør | 33 43 70 12 | bhh@danskeadvokater.dk


Kontakt

Benedikte er Danske Advokaters vicedirektør for afdelingen Policy & viden.

Læs mere…

33 43 70 12