Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


21-05-2021
Invitation til Compliancedag 2021

Danske Advokater sætter fokus på compliance i advokatvirksomheder og inviterer for første gang til heldagskonferencen Compliancedag den 31. august 2021. Så sæt kryds i kalenderen, eller tilmeld dig allerede nu, hvis du vil sikre dig en af de begrænsede pladser.

 

Dagen byder på spændende indlæg fra relevante aktører og myndigheder om hvidvask, persondataforordningen og whistleblower-ordninger. Om eftermiddagen kan du vælge mellem forskellige spor, hvor leverandører af compliance-løsninger præsenterer deres produkter. Der vil også være rig mulighed for at tale med leverandørerne, som du kan møde på hver deres stand på konferencen.

 

Som deltager på Danske Advokaters Compliancedag 2021 er der rig lejlighed for at få indsigt og nyttig viden om det, der kan give udfordringer i jeres advokatvirksomhed. Der er også mulighed for at netværke med konferencens andre deltagere og leverandører.

 

Tilmelding og mere information
Prisen for deltagelse i konferencen er 500 kr. ekskl. moms. Konferencen er kun for advokater og ansatte i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater, eller personer, der har et servicemedlemskab.

Læs mere og tilmeld dig her


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21