Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-06-2021
Martin Lavesen er ny formand for Advokatrådet

På Advokatmødet fredag den 4. juni blev advokat Martin Lavesen valgt som ny formand for Advokatrådet. Martin Lavesen blev valgt uden modkandidat. Han er managing partner i DLA Piper og ser frem til at stå i spidsen for Advokatrådet de kommende fire år.”Vi har store og vigtige opgaver foran os i Advokatrådet, som jeg glæder mig til at løfte sammen med de øvrige rådsmedlemmer. Borgere og virksomheders retssikkerhed er under pres, og vi skal i Advokatrådet insistere på retssamfundet og skabe en forståelse for, hvorfor det er så vigtigt,” siger Martin Lavesen.

 

Danske Advokater vil gerne benytte lejligheden til at takke den tidligere rådsformand Peter Fogh for den store indsats i spidsen for Advokatrådet. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med den nye rådsformand Martin Lavesen, som vi ønsker et stort til lykke.
 


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19