Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


22-06-2021
Styrket rådgivning for ofre for seksuelle overgreb

Ofre for seksuelle overgreb er i en sårbar situation. Det betyder, at de kan have behov for at tale med en bistandsadvokat, inden de kontakter politiet for at anmelde den seksualforbrydelse, de har været udsat for. På samme måde kan ofrene have behov for at tale med en bistandsadvokat efter en retssag for at få gennemgået forløbet. Det giver lovgivningen ikke mulighed for i dag. Men et flertal bestående af regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet mener, at dette bør ændres. Derfor er de enige om at styrke rådgivningen for ofre for seksuelle overgreb, lyder det i en pressemeddelelse fra Justitsministeriet.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19