Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


18-08-2021
Kom til Fagdag og mød dine medlemsfordele

Som medlem af Danske Advokater får du en række unikke og kontante medlemsfordele, og på vores Fagdag den 16. september kan du møde to af vores samarbejdspartnere, ADVOkurser.dk og Schultz. Benyt lejligheden til at kigge forbi deres stand og hør, hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed.

 

ADVOkurser.dk
ADVOkurser.dk er din direkte og fleksible vej til en verden af efteruddannelse. Via deres platform får du adgang til mere end 130 digitale og pointgivende kurser inden for en lang række juridiske områder. 

 

På Fagdagen kan du få et indblik i ADVOkurser.dk’s kursusudbud, få en snak med dem om deres øvrige kursus- og pointgivende aktiviteter, være med i en konkurrence og få et godt tilbud på et medlemskab. 

Læs mere om ADVOkurser.dk

 

Schultz

Schultz leverer it- og lovinformation til den offentlige og private sektor. Blandt deres mere end 3.000 kunder er kommuner, statslige organisationer, faglige organisationer og private virksomheder.

 

Schultz’ 180 medarbejdere holder lovgivningen ajour og oversætter regler og praksis samt leverer digitale løsninger til juridisk informationssøgning og vidensdeling.

 

På Fagdagen kan du høre om deres kommende lancering af Schultz Legal Research til advokatbranchen, herunder de mange fordele og muligheder ved den helt nye løsning til juridisk informationssøgning.

Læs mere om Schultz

 

Se programmet og tilmeld dig Fagdag her

 


Dea Jahns
Dea Jahns | Kommunikations- og marketingkonsulent | 33 43 70 34 | dja@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dea arbejder med kommunikation, markedsføring og sociale medier. 

Hun er desuden en del af Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg.

Læs mere…

33 43 70 20