Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


24-09-2021
Nye retsafgifter træder i kraft den 1. oktober

Lov nr. 425 af 16. marts 2021 om retsafgifter træder i kraft den 1. oktober 2021 og erstatter den gældende lov om retsafgifter. Den nye lov om retsafgifter forenkler reglerne, så de er lettere at forstå og anvende for borgere og myndigheder.

 

Den nye lov indfører også ændringer i retsafgiften. Ændringerne implementeres i Advokathåndbogen om natten den 30. september, så håndbogen næste morgen straks er klar til brug med de nye afgifter den 1. oktober.

Se hele loven her.

 

Brug Navigator

Advokathåndbogen er et beregningsprogram, der gør det nemmere for dig som medlem at foretage relevante finans- og afgiftsberegninger. Advokathåndbogen er en del af Navigator.

 

Her finder du guides og værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde, hvad enten du er advokat, sagsbehandler, HR-medarbejder eller noget helt fjerde.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19